Het Leukste Online Winkelcentrum

Tips voor aankoop van een kunstkerstboom!

Er zijn verschillende kunstkerstbomen te verkrijgen bij een tuincentrum of online te koop. Waar kan je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe kunstkerstboom. Op deze pagina van thuiswinkelenoverzicht.nl vind je een paar handige tips voor de aankoop van je nieuwe kunstkerstboom die het beste bij jou past!

Handige tips: waar kun je op letten bij aankoop kunstkerstboom!

Kunstkerstbomen heb je in verschillende maten en kwaliteit,  je wilt uiteraard de mooiste kunstkerstboom maar ook van goede kwaliteit in huis halen. Om je een beetje op weg te helpen bij aankoop van je boom hier een paar handige tips.

Hoe herken je een kunstkerstboom van goede kwaliteit?

Je wilt dus graag een kunstkerstboom kopen en daar meerdere jaren van genieten. Kies dan een kunstkerstboom van goede kwaliteit, die herken je zo: de takken hebben een stalen kern en als je ze buigt vallen er geen naalden van af, de boom moet brandvertragend zijn en officieel NEN-gecertificeerd zijn, een stevige standaard bij zitten zodat die niet snel omvalt en een duidelijke gebruiksaanwijzing bij zitten! P.S kijk ook of er een stevige opbergdoos bij zit!

Hoe groot is de kunstkerstboom?

Bij aankoop van een kerstboom moet je eerst rekening houden waar je hem gaat plaatsen. Voor het mooie raad ik je aan om 30cm tussen de top van de kerstboom en het plafond vrij te houden. Let ook op de breedte van de kunstkerstboom, daarom is het belangrijk op te meten waar je de boom gaat plaatsen zodat je niet een te grote boom gaat kopen.

Welke kleur kunstkerstboom?

Ok nu weet je welke maat je wilt maar dan komt nu welke kleur wil je kopen. Natuurlijk heb je hier ook heel veel keus in, ga je voor lichtgroen, voor donkergroen of toch iets heel anders, dat is een persoonlijke keuze die je moet nemen, maar bedenk wel dat je de kunstkerstboom voor meerdere jaren in huis haal. Groene kunstkerstbomen zijn fris en warm, blauwe kunstkerstbomen zijn koel, uiteindelijk gaat het er om wat jij het mooiste vindt en welke het beste in je interieur past. Let er ook op welke kleur kerstversiering je in de boom wilt gaan hangen, bij groene kerstbomen past bijna elke kleurcombinatie, bij blauwe bomen zijn witte, grijze en blauwe versieringen heel mooi, maar met bijvoorbeeld kerstrood of goud iets minder mooi.

Kunstkerstboom met ingebouwde led-verlichting

Elk jaar weer dat gedoe met de lichtjes in boom hangen of eerst al de lichtjes uit elkaar halen, dat kost vaak veel tijd en hoop ergenis. Nu kun je dit voorkomen door een kunstkerstboom met ingebouwde LED-verlichting, het is energiezuinig en zeer duurzaam en gaan heel lang mee. Kijk ook of er een dimmer bij zit LED-verlichting kan best fel zijn zodat jezelf de sfeer kan bepalen.

Dit waren onze tips voor de aankoop van de perfecte kunstkerstboom. Hoop dat er een paar handige tips bij zaten. Hier hebben we ook een overzicht waar je makkelijk en snel een kunstkerstboom online kunt kopen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.