Het Leukste Online Winkelcentrum

Goedkoop en toch gezond eten? 

Hier de 6 tips voor gezond en goedkoop eten!!

Gezond eten en toch geld besparen, kan dat? Met behulp van deze tips moet dat wel goed komen. Bespaar geld op je boodschappen.

1. Schrijf een boodschappenlijst.

Maak voordat je een boodschappenlijst gaat maken een weekplan wat je wil gaan eten, schrijf dan op wat je voor ingrediënten nodig hebt voor deze week.

Probeer altijd iets te eten voor je boodschappen gaat doen. Wanneer je met een hongergevoel de deur uitgaat koop je meer en meestal heb je meer trek in dure ongezonde producten. 

2. Koop diepvriesproducten.

Diepvries groente en fruit zijn nog erg onderschat. Ze zijn al voorgesneden en klaar voor gebruik, zijn net zo gezond voor je en zijn vaak goedkoper dan vers groenten of fruit.

3.  Voorgesneden groente en fruit

Tuurlijk heel handig die voorgesneden champignons, sperziebonen en fruit maar het is wel wat duurder als je het zelf schoonmaakt en snijdt, het is toch wel de moeite waard om het dus zelf maar te doen.

4. Eet vegetarisch

Eet minder vlees en vis in de week, het zijn de duurste voedingsproducten op je boodschappenlijst. Kies één dag in je weekmenu voor een vegetarisch gerecht.

5. Gebruik je vriezer

Als je teveel eten over hebt, gooi het dan niet weg maar vries het in voor misschien de volgende dag of voor het weekend ,als je geen zin hebt om te koken en het is natuurlijk veel gezonder en goedkoper dan eten te laten bezorgen.

6. Probeer een goedkoper merk

Door het kopen van een huismerk bij een supermarkt bespaar je een hoop geld op je boodschappen, de kwaliteit van het voedingsproduct scheelt niet heel veel, probeer het gewoon eens uit en merk het verschil of niet natuurlijk! Koop ook eens groenten en fruit op de markt.  

Vind jij dit handige tips? Vergeet dit artikel dan niet te delen op sociale media met vrienden en familie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.