Het Leukste Online Winkelcentrum

Wil je een leuk dagje weg?

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg? Dan ben je hier op het juiste adres. Nu de grote vakantie is begonnen willen de kinderen graag leuke dingen gaan doen en jij wil natuurlijk niet dat ze heel de dag binnen zitten achter de playstation. Dus wil jij een leuk dagje weg met het gezin of misschien wel met zijn tweeën? Dan zit je hier helemaal goed!

 

Je kan de natuur ingaan lekker naar het strand, een boswandeling maken of naar een speeltuin gaan. Wil je het toch iets spannender dagje van maken voor de kinderen? Hier op deze pagina vind je informatie over verschillende pretparken, films van de nieuwste attracties allemaal voor een leuk dagje weg. Je vind hier ook waar je goedkoop online tickets kan kopen! Snel en makkelijk, bestellen-betalen-tickets uitprinten en klaar voor vertrek voor een leuk dagje weg!

Toverland attractiepark te Sevenum Limburg de magie van échte passie! Met ruim 30 attracties, shows, speeltoestellen, lekker eten en drinken en een prachtige natuur om jouw een leuke dag te bezorgen. Attractiepark Toverland is deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek vanaf zaterdag 7 juli 2018 de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon met de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. Magisch dagje weg naar Toverland nu van € 32,00 voor € 28,00

Attractiepark Duinrell

Een dagje naar Duinrell in Wassenaar is zeker weten een leuk dagje weg met het hele gezin, met meer dan 40 attracties voor jong en oud. De snelle achtbanen Falcon en de Dragonfly of heel snel naar beneden in de Rodelbaan. Wil je het toch iets rustiger aan doen?Ontdek ons prachtige landgoed vanuit de uitkijktoren, ga met de kleintjes mee naar Wonderland, of ontdek de nieuwe glijbaantoren in de speeltuin. Vrolijke shows, spetterende attracties en speeltuinen: de mooiste herinneringen maak je op Duinrell.

Nu naar Attractiepark Duinrell van € 25,50 voor € 20,50 of met onbeperkt Tikibad van € 32,50 voor € 27,50 Bestel hier je tickets!!

Attractiepark Slagharen

Kom voor een leuk dagje weg naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. Ga in de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee u in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt! In de 4D-film The Good, The Bad and A Horse voelt u de ruigheid van het landschap alsof u er midden in staat. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleeft u hier samen met uw kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur! Een bezoek 

aan het waterpark Aqua Mexicana mag natuurlijk niet ontbreken, een tropisch avontuur.Roetsj van een van de glijbanen, met uw eigen muziek en lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand. Het nieuwe seizoen begint vrijdag 16 maart 2018. Voor een goedkoop en leuk dagje weg met gezin zijn de Attractiepark tickets al verkrijgbaar vanaf € 13,50 in plaats van € 29,00!

Dolfinarium

Voor een leuk dagje weg kan je kiezen voor het grootste zeezoogdierenpark van Europa oftewel het Dolfinarium! Ontmoet de dieren van heel dichtbij met negen educatieve voorstellingen van de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Een dag vol plezier voor het hele gezin met speeltuinen, leuke restaurantjes en een nieuwe waterattractie. Nu naar het Dolfinarium voor maar €16,95 alleen online! 

Safaripark Beekse Bergen kreeg de Diamond ThemePark Award voor ‘Beste dierenpark van Nederland 2017’. Beleef het safaripark te voet, met de boot, de bus en zelfs met je eigen auto. Zo kom je gevaarlijk dichtbij Afrika, speuren naar olifanten, leeuwen en neushoorns tijdens een echte safari. Kijk uit voor laagvliegende roofvogels en overstekende zebra’s. Een hele beleving en leuk dagje weg voor het hele gezin. Online tot € 7,50 korting op tickets en geen wachtrij als je online koopt!!

Bobbejaanland

Bobbejaanland, het plezantste land, opent alweer haar deuren voor jou! Bobbejaanland is een Belgische Pretpark net over de grens met Nederland. Het park geldt als grootste van België en telt meer dan 50 attracties. Na de lancering van de meeslepende grottenexpeditie The Forbidden Caves in 2015 en de innovatieve Mount Mara Virtual Reality achtbaan in 2016, focussen ze dit jaar op de terugkeer van heerlijk ouderwets speelplezier. 

Dat doen ze met de aanleg van Wondergarden, een geweldige speeltuin waarin alle kinderen vanaf 3 jaar ongetwijfeld hun gading vinden. Zeker een leuk dagje uit met het hele gezin. Het plezantste land is helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol plezier! Koop nu hier je ticket vanaf €21,90 in plaats van €34,00!

Attracties en shows bij de Julianatoren Met meer dan 60 attracties en shows is de Julianatoren te gek voor het hele gezin!

Het leukste dagje uit beleef je bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties raak je niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show 'Jul en het magische laboratorium. Vanaf 30 maart 2018 ben je weer van harte welkom. Koop online je tickets met 2.- korting op de reguliere toegangsprijs.

Zat er niets leuks voor je bij? Hier nog wat leuke dagjes weg, waar je goedkoop online tickets kan kopen! Veel plezier en geniet van je dagje weg!

van € 24,50 voor € 16,40

van € 39,00 voor € 28,00

van € 47,50 voor € 42,50 en 2de ticket gratis

van € 12,50 voor € 8,95

Wil je altijd op de hoogte blijven van de Acties van de dag!!!

Meld je nu aan!

* indicates required

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.