Het Leukste Online Winkelcentrum

Goedkoop dagje weg?

Op zoek naar een goedkoop dagje weg met het gezin? Is dat mogelijk wij bij thuiswinkelen denken van wel alleen je moet het slim aanpakken om het je zo goedkoop mogelijk te maken. Op deze pagina vind je heel veel leuke tips om een goedkoop dagje weg te gaan met het gezin.

Goedkoop dagje weg met het gezin!

Een goedkoop dagje weg met het gezin is natuurlijk niet helemaal voor niets tuurlijk kost het wat geld. Uiteraard hebben we ook wat tips die gratis zijn. Je moet een beetje creatief zijn door slim op internet goedkoop tickets te kopen, dat scheelt veel geld zeker als je met het hele gezin gaat! Hier de 8 tips voor een goedkoop dagje weg met het gezin:

1. Ga naar het strand 

Een ideaal goedkoop dagje weg is toch wel naar het strand gaan. Elk seizoen is het mogelijk om naar het strand te gaan. Lekker uitwaaien, zandkastelen bouwen of schelpjes zoeken met de kinderen. Super leuk en gratis, let wel op met parkeren bij bekende strandplaatsen, daar kan je veel parkeergeld kwijt zijn! Geen strand in de buurt ga naar een recreatieplas!!

Zie hier: De mooiste stranden van Nederland

2. Ga lekker wandelen of fietsen

Echt heerlijk om op een zondag of in de vakantie lekker te gaan wandelen in het bos of natuurlijk op het strand met de kinderen. Er zijn diverse wandelroutes over het land, let wel op hoe lang de routes zijn met jonge kinderen en zorg voor goede wandelschoenen als je best een aardig stuk gaat lopen. Nog geen goede wandelschoenen geen probleem kijk dan bij de wandelspecialist Wandel-geest.nl. Er is ook een makkelijke wandel app klik hier.

Of ga lekker fietsen er zijn ook heel veel fietsroutes te vinden. Nederland is echt een fiets land en het is ook nog eens een goedkoop dagje weg zo, picknickmand mee en de kinderen hebben een super leuke dag. 

3. Zoek op internet goedkope kaartjes pretpark

Willen de kinderen toch iets meer spanning? ga dan naar een pretpark of dierentuin. Zoek dan op internet naar goedkope entree kaartjes, dat scheelt meestal een hoop geld zeker als je met het hele gezin gaat. Neem voor de lunch lekker broodjes en drinken mee. Je kan goedkoop online entreekaartjes kopen op de volgende sites:

4. Ga naar een museum of bijzondere monumenten dag

Je moet even op internet zoeken maar heel veel musea hebben een gratis entree of met een kleine vergoeding maar het is ook wel weer heel leerzaam dagje weg voor de kinderen. Je hebt ook nog eens vaak open dagen om bijvoorbeeld een molen te bezoeken of een kasteel altijd spannend voor de kinderen!! Hier een paar links waar je open dagen zult vinden:

5. Vliegtuig spotten

Dit vinden kinderen super leuk en wij stiekem ook wel. Vliegtuigen kijken als ze opstijgen en landen. Ga naar Schiphol of een ander vliegveld bij jouw in de buurt. Het is gratis en kinderen kijken hun ogen uit. Op Schiphol vind je het  Panoramaterras daar heb je een prachtig uitzicht op de platforms en de vliegtuigen. Ook is er een Fokker 100 die gratis te bezichtigen is. De drukste baan op Schiphol is de polderbaan.

6. Naar de kinderboerderij

Nog een leuk en goedkoop dagje weg is toch wel een kinderboerderij bezoeken. Toegang is in de meeste gevallen gratis te bezoeken. De kinderen vinden het altijd geweldig om naar de diertjes te kijken, daarnaast is er altijd wel een speeltuin te vinden. Door heel het land zijn wel kinderboerderijen te vinden. Een tip voor een leuke en grote kinderboerderij met speelparadijs ligt in Epe "De Koperen Ezel" en toegang is gratis.

7. Festival bezoeken

Vooral in de zomer worden veel festivals georganiseerd die je gratis kan bezoeken. Van kleinschalig in een dorpje tot de grote festivals in de steden. Overal in het land vind je wel een festival in de zomer. Wat is jouw favoriete festival? Of heb jij nog een leuk idee voor een goedkoop dagje weg? Deel het in een reactie helemaal onderin op deze pagina!!

8. Dagje weg met de trein

Een leuk dagje weg met de trein. Zo kan je met de trein familie bezoeken, naar een pretpark, dierentuin of naar het strand gaan. Het is altijd leuk een andere stad te bezoeken en de grote steden zijn makkelijk te bereiken met de trein, geen parkeer problemen en je stapt zo het centrum in. Voor een goedkoop dagje weg met de trein klik hier.

En hier nog een kleine tip voor een goedkoop dagje weg, vraag voor je verjaardag een museumkaart of een entree kaartje van je favoriete pretpark of dierentuin.

Na een leuk dagje weg kan je thuis voor de kinderen pannenkoeken bakken voor een mooie afsluiter van een leuke dag!

Hieronder is er een overzicht waar je online goedkoop tickets kan kopen, voor een goedkoop dagje weg met het gezin:

Op zoek naar deals voor de leukste dagjes weg? Je vindt ze op Tripper.nl! Geniet van pretparken, dierentuinen, sauna's en nog veel meer met korting!
De leukste dierentuinen en pretparken vind je op Tripper.nl

Op Tripper vind je de leukste deals voor de beste prijs voor een goedkoop dagje weg. Ga met Tripper erop uit en geniet van pretparken, dierentuinen, sauna's, restaurants en nog veel meer. Geniet van de deals met vrienden en familie voor een goedkoop dagje weg. Bij Tripper betaal je geen boeking- en/of administratiekosten!!

Op Dagtickets koop je eenvoudig, snel en veilig direct tickets.

Voor meer dan 45 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa.

Dagtickets biedt een zo veel mogelijk aanbod aan goedkope tickets voor heel veel pretparken en nog meer en er komen steeds meer bij.

Wil je altijd op de hoogte blijven van een goedkoop dagje weg volg ons dan op Facebook KLIK HIER en Like onze pagina!!

Heb jij misschien nog meer tips voor een goedkoop dagje weg met het hele gezin? Alle reacties zijn welkom voor een goedkoop dagje weg, maar hou het wel netjes! Plaats je reactie hieronder.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.