Het Leukste Online Winkelcentrum

Goedkoop thuiswinkelen in het buitenland! Kan dat?

In deze moderne tijd word er steeds meer via internet artikelen gekocht, ook de winkels in de buurt zien dat en spelen daar ook op in, door zelf ook een uitgebreide webshop te lanceren. Het is natuurlijk heel simpel lekker op de bank of in de avond op bed nog even online te winkelen, via internet kan je makkelijk uitzoeken waar je het artikel het goedkoopst kan kopen. Soms maken we er een sport van, wie uiteindelijk het goedkoopst het artikel kan vinden. Wat je ook zoekt bijna alles is wel te vinden via het internet.

Webwinkels in China.

Nu hebben we het over online winkelen in het buitenland, maar vooral de webwinkels in China hebben een flinke stap vooruit gezet, dat komt door de lage prijzen, de webshops hebben een groot assortiment en meestal gratis verzending. Er is wel een nadeel je hebt het niet de volgende dag in huis, levertijden kunnen erg variëren, heb geduld en soms heb je geluk dat je pakketje binnen enkele weken er is, maar met wat pech kan het zeker tot 6 weken duren.

Wat is de kwaliteit van de artikelen uit China?

Eigenlijk van elk artikel wat je kan kopen is er wel een goedkopere variant, maar is dit goedkope artikel uit buitenland van goede kwaliteit? Uit ervaringen van klanten die merkloze of Chinese artikelen hebben gekocht loopt dit sterk uiteen. Van rommel tot beter dan in Nederland, dus toch wel interessant om te kijken op de buitenlandse markt. Bekijk beoordelingen en reviews van het product. 

Check alle producten van Bregje

Welke Chinese webwinkels zijn betrouwbaar?

De meest betrouwbare webwinkels hebben we hier bij thuiswinkelenoverzicht.nl op een rij gezet:

China’s grootste en bekendste webwinkel op dit moment is AliExpress. AliExpress is een onderdeel van Alibaba.com, is gevestigd in Hangzhou en één van de grootste E-commerce bedrijven met een aanbod van meer dan 6.000 verschillende categorieën van elektronica, fashion, speelgoed, sieraden en veel meer. Ga shoppen op AliExpress.com!

Dealextreme (DX.com) is een grote Chinese webwinkel. Ben je op zoek naar de nieuwste, gekste en uniekste gadgets dan ben je bij Dealextreme (DX.com) aan het juiste adres! Deze e-commerce gigant met 160.000 producten in het assortiment ,zoals elektronica, computeraccessoires, mobiele telefoons en tablets, auto-accessoires, speelgoed, interieur en kleding. Ga shoppen op DX.com!

Banggood.com is één van de grootste e-commerce platformen in China dat gevestigd is in Guangzhou. Banggood.com is één van de beste online winkels in China. Zij hebben een doel om de beste deals voor kwaliteitsproducten te geven met een hoge service en goede prijzen.Het assortiment bestaat op dit moment al uit 70.000+ producten en er komt nog meer bij. Banggood.com heeft een snelle leveringsservice. Ga shoppen op Banggood.com!

Dennisdeal.com verstuurt alle bestellingen direct uit China gratis verzending en altijd tot wel 90% korting. Dennisdeal.com heeft en ruim assortiment en een klantenservice in het Nederlands met jarenlange ervaring in de e-commerce is DennisDeal.com in staat een service te verlenen die alle verwachtingen zal overtreffen. Ga shoppen op DennisDeal.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.