Het Leukste Online Winkelcentrum

De weersverwachting GP van Rusland

Na het warme en luchtvochtige Singapore reist het Formule 1 circus door naar de kust van de Zwarte Zee in Rusland. Met een heel ander klimaat en weerbeeld!

Na een hete en donkere race in Singapore gaan we nu naar een stuk koelere Sochi Autodrom in Rusland, waar het een stuk aangenamer zal zijn voor de coureurs en monteurs. Maar volgens de weerberichten van weeronline.nl zal het raceweekend niet geheel droog zijn. Vrijdag tijdens de vrije trainingen zal het bewolkt zijn met kans op een bui en een tempratuur rond de 21 graden.

Zaterdag de derde vrije training is het zelfde weerbeeld als vrijdag en tijdens de kwalificatie is er een grotere kans op een bui met een tempratuur rond de 19 graden. De race lijkt voor als nog droog te blijven met flinke zonnige periode en een tempratuur rond de 22 graden.

Nieuwe collectie jassen van topmerken @Score

Hoe laat begint de GP van Rusland?

De GP van Rusland op het circuit Sochi Autodrom, waarop Mercedes nog altijd een ongeslagen status heeft. Zal met een afwijkende tijdschema van start gaan, waarbij de race zelfs twee uur eerder begint dan we gewend zijn, dus let op het tijdschema van de GP van Rusland hieronder:

Datum Sessie Tijd
Vrijdag 27 September Eerste vrije training 10:00-11:30
Vrijdag 27 September Tweede vrije training 14:00-15:30
Zaterdag 28 September Derde vrije training 11:00-12:00
Zaterdag 28 September Kwalificatie 14:00-15:00
Zondag 29 September Race 13:10-
Nieuwe collectie jassen van topmerken @Score

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.