Het Leukste Online Winkelcentrum

Het weerbericht komend weekend van de Formule 1 GP van België

De zomerstop van de Formule 1 is weer voorbij en we gaan eindelijk weer van start op het circuit van Spa-Francorchamps.

In Spa-Francorchamps zullen de coureurs en de toeschouwers te maken krijgen met flinke temperatuurwisselingen. Op vrijdag begint de vrije training met een 23 graden is het mooi weer. Op zaterdag tijdens de kwalificatie zal het iets warmer worden, met een tempratuur van 26 graden, dat word water meenemen en goed insmeren.

Zondag de race dag zal er compleet anders uitzien Er is een afwisseling van stapelwolken en zon. Die stapelwolken kunnen zich ontwikkelen tot een bui, waardoor er 40 procent kans bestaat op neerslag tijdens de race. Misschien wel een regenrace en dat is goed nieuws voor onze regencoureur Max Verstappen, maar of het echt gaat regen tijdens de race is altijd even afwachten. Houd de weersberichten goed in de gaten op weerplaza.nl

De GP van België op Circuit van Spa-Francorchamps

De zomervakantie voor de teams en coureurs is bijna over en gaat het op vrijdag 30 Augustus 2019 van start met de vrije training en de race op 1 September. Eerst een terugblik van vorig seizoen. Wat gebeurde er allemaal op het circuit van Spa-Francorchamps in het seizoen 2018? Het begon met een spectaculaire startcrash. Hülkenberg verremde  zich compleet voor de eerste bocht, de haarspeld van La Source. Hülkenberg knalde op de McLaren van Fernando Alonso, die de lucht in werd gekatapulteerd. De Spanjaard belandde op de Sauber van Charles Leclerc.

Max Verstappen startte (door een slecht getimede kwalificatie) op P7 maar kwam met in goede inhaalrace toch nog op het podium. De race van de GP van België werd gewonnen met de toen oppermachtige Sebastian Vettel.

 

Bekijk hieronder de samenvatting van de race 2018:

 

De Goedkoopste Band Van Nederland

De begintijden GP van België

1e Vrije Training 30/08  11:00 - 12:30

2e Vrije Training 30/08 15:00 - 16:30

3e Vrije Training 31/08 12:00 - 13:00

Kwalificatie 31/08 15:00 - 16:00

Race 01/09 15:10 - 17:10

Wie gaat de GP van België winnen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.