Het Leukste Online Winkelcentrum

Met Euroclix makkelijk geld verdienen

Wat zijn Euroclix?

EuroClix is een zogeheten online spaarprogramma. De Clix die je spaart kun je inruilen voor geld. Het geld wordt overgemaakt naar je opgegeven bankrekening. Erg simpel geld verdienen toch?

Er zijn bij EuroClix verschillende manieren om Clix te verdienen. Hoe je makkelijk Clix wil gaan verdienen, zie je hieronder in een overzicht.

E-mails lezen

Een makkelijke manier om Clix te verdienen is het openen van e-mails die verstuurt zijn door EuroClix. In deze e-mails wordt een product of dienst aangeboden, door te klikken op een link krijg je 1 Clix per klik. Het is niet heel veel maar er zijn nog meer manieren om Clix te verdienen!

Online winkelen met Euroclix

Doe jij al veel online winkelen? Dan kan je dat ook via de website van EuroClix doen, door te klikken op een link van een webshop die aangesloten is bij het spaarprogramma van EuroClix, door aankopen te doen krijg je een percentage van het aankoopbedrag in Clix terug gestort. Een paar bekende winkelketen die aangesloten zijn Bol.com, Wehkamp, Media Markt en Thuisbezorgd.nl. Ook op het boeken van reizen of tickets kun je Clix terug verdienen en aankopen van verzekeringen of overstappen van je energieleverancier. 

Meedoen aan marktonderzoeken 

Met deze manier kun je de meeste Clix verdienen, door je bij EuroClix op te geven aan marktonderzoeken(panelclix). Vul je persoonlijke kenmerken in, wat je ook al wat Clix oplevert. Vaak krijg je via de e-mail verzoeken binnen om mee te doen aan deze online enquêtes. Kijk op de website van EuroClix of daar onderzoeken staan waaraan je kan meedoen. Deelname aan een onderzoek levert tussen de 50 en 100 Clix op.

LotteryClix en luckyClix  

Hou jij er zelf ook van om een gokje te wagen? Dat kan ook bij EuroClix door je lotnummer te activeren bij LotteryClix, de trekking vind plaats aan het einde van de week, met maximaal 7 loten kun je een hoofdprijs van 500 Clix winnen. Hierbij is deelname gratis!

 

Met de LuckyClix Jackpot kun je sneller Clix sparen. Het werkt simpel. Bij inzet van 100 Clix ontvang je 10 credits voor de Jackpot. Je kunt dan 10x aan de hendel trekken en je weet direct of je een prijs hebt gewonnen. Je kunt maximaal één keer per maand meespelen. Hoofdprijs van 100.000 Clix. 

Sportclix

Ben jij degene die veel van voetbal weet? Win dan veel Clix met jouw voorspellingen van voetbalwedstrijden! Inzet is hierbij 100 Clix en de uitslag bepaalt hoeveel Clix je wint. 

Ben je een Formule 1 fan? Voorspel welke coureurs op het podium komen. Voor elke coureur die dan ook daadwerkelijk op het podium komt verdien je extra Clix! Ook hier is de inzet 100 Clix.

Nieuwe leden aanbrengen

Breng vrienden en familie aan bij EuroClix en verdien 150 Clix (€1,95) per aangebracht lid en nog eens 10% van de Clix die zij sparen bij EuroClix.

 

Hoe meer Clix je verdient, des te beter wordt de inwisselkoers. Kijk hieronder het overzicht van de EuroClix wisselkoers:

CLIX Koers
1000 Clix € 10,-
2000 Clix € 25,- + 25%
5000 Clix € 70,- + 40%
10000 Clix € 150,- + 50%
20000 Clix € 325,- + 63%
50000 Clix € 850,- + 70%

Lees ook:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.