Het Leukste Online Winkelcentrum

Grootmoeders tips om af te vallen: geen dieet en lichaamsbeweging!

Velen worstelen om af te vallen met een moeilijk dieet en vele oefeningen. Sommige mensen proberen verschillende risicovolle methoden voor snel gewichtsverlies en eindigen met complicaties. Voordat je huismiddeltjes volgt om af te vallen, lees de tips van deze grootmoeder om zonder dieet en lichaamsbeweging gemakkelijk af te vallen. Als je deze eenvoudige tips gaat volgen, kun je natuurlijk sneller afvallen. Je kunt ook fit en gezond blijven. Laten we snel eens kijken naar de volgende 9 tips!

1. Citroen met warm water drinken

Drinken is erg belangrijk om af te vallen. Meng een halve citroen in een glas warm water. Voeg 1 theelepel honing toe en drink het op. Het is een gemakkelijke methode om gewicht te verliezen zonder dieet en lichaamsbeweging. Het geeft je in de morgen gelijk een energieboost en het metabolisme(stofwisseling) van het lichaam te stimuleren en om gezond te blijven.

2. Peper gebruiken

Peper helpt ook voor snel gewichtsverlies. Voeg 1 theelepel peperpoeder toe in een glas warm water. Voeg beetje citroensap en 1 theelepel honing toe. Meng dit goed en drink het in de ochtend. Peper bevordert de spijsvertering en maakt het mogelijk sneller vet te verbranden.

3. Tandenpoetsen 

Het poetsen van je tanden op een moment van lekkere trek, zorgt dat dit gevoel negen van de tien keer verdwijnt.

4. Eet een tomaat in de ochtend

Om af te vallen eet een tomaat in de ochtend. Tomaat eten helpt om gewicht te verminderen door vetten gemakkelijk te verbranden. 

5. Soep avondjes

Probeer vaker soep te eten als avond eten, het is niet zoveel calorieën en je krijgt er een vol gevoel van. 

6. Maak je huis schoon

Heb jij de grote schoonmaak binnenkort al ingepland? Goed nieuws! Waarom zou je een duur sportschool abonnement nemen als de calorieën er thuis met schoonmaken af vliegen? Laat je sporttas dus in de kast en poets je slank! Met een uurtje schoonmaken verbrand je zeker 200 calorieën.

7. Drink groene thee

Je kan met groene thee afvallen vanwege een paar feitjes. Met groen thee afvallen vanwege een snellere stofwisseling. Groene thee heeft bijna geen calorieën, maar geeft je wel een vol gevoel, waardoor je minder behoefte hebt om te eten. Groene thee zorgt dat je lichaamstempratuur verhoogt, waardoor je lichaam weer probeert af te koelen, moet het extra calorieën gaan verbranden om dit voor elkaar te krijgen.

8. Boodschappen doen

Ga je boodschappen doen doe dat dan niet met een lege maag, als je hongerig boodschappen gaat doen heb je meer trek in lekkere ongezonde producten. Maak voordat je boodschappen gaat doen een lijst wat je gaat halen en houd ook aan dit boodschappenlijstje, zodat je geen ongezonde producten in huis hebt. Voordat je iets in je winkelmandje legt is het verstandig eerst naar de lijst met ingrediënten op de verpakking te kijken.

9. Bewegen op je werk

Je kan ook op je werk wat aan beweging doen. Ga met de fiets of loop naar je werk, is de afstand iets te groot? Koop een elektrische fiets of stap een halte eerder uit en loop de rest naar je werk. Tijdens de lunchpauze geniet met collega's of alleen van een lekkere wandeling. Neem de trap in plaats van de lift of roltrap, ja ook als je omhoog moet! 

Lees ook:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.