Het Leukste Online Winkelcentrum

Coronakilo’s weg? Vijf tips om minder en gezond te eten!

Coronakilo’s, Quarantainekilo's of hoe we ze ook noemen, we willen er zo snel mogelijk weer vanaf. Nu we met z'n allen thuis moeten blijven vliegen de kilo's eraan, dit komt doordat we meer gaan eten en minder bewegen. Om nou die kilo's eenvoudig te verliezen is door minder te gaan eten, alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Lees daarom de vijf dieettips die je helpen weer die coronakilo's te verliezen!

1. Koop niet teveel ongezond eten

Wat je niet in huis haalt kan je ook niet opeten. De verleiding om te eten is enorm als al die chips koekjes of snoep in je kast hebt liggen, beter haal je die producten niet in huis, Na een paar dagen ben je er aan gewend dat je niets in de kast hebt liggen en vergeet je om te snacken.

2. Gezond eten

Door het eten van gezond en vezelrijk eten krijg je langer vol gevoel en minder snel trek in ongezond eten. Wanneer je toch trek krijgt eet dan een stukje fruit, dat zijn minder calorieën en gezonder.

3. Bewust eten

Voordat je het weet heb je een hele zak chips of chocolade reep opgegeten zonder dat je er van heb genoten. Eet bewust en neem de tijd met eten, hoe sneller je eet, hoe meer je eet!

4. Kleine portie

Uit onderzoek blijkt dat wie van een klein bord eet, minder grote porties neemt en een kleiner bord lijkt ook sneller vol ,dus je houdt je hersenen een beetje voor de gek door te doen alsof je al een vol bord op hebt. 

5. Water drinken

Neem voor het eten een groot glas water, zodat je maag niet zo leeg aanvoelt. Je bent dan minder geneigd om heel veel te eten. Maar tussendoor is water drinken ook goed in plaats frisdranken of alcohol nuttigen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.